Torsplan

bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
Föregående Spela Stoppa Nästa

Information


Alla lediga lokaler från NCC Property Development Nordic AB

ID: 250842

Företag:
NCC Property Development Nordic AB
Hemsida:
http://www.ncc.se/lokaler
Typ av lokal:
Kontor
Yta:
10000 till 18500m²

Stad: Stockholm
Stadsdel: City
Adress: Torsplan

Kontaktuppgifter

Annika Eriksson

Maila mig

Irene Öman

Maila mig

Extra

Share/Bookmark Dela faktabladet
Skriv ut
Spara som PDF

Stockholm, City, 10000 till 18500m²

Rätt läge, rätt lokaler och rätt arbetsmiljö väntar i hjärtat av Hagastaden. Här bygger vi andra etappen av Torsplan, ett av Nordens mest innovativa handels- och kontorshus. Certifierat som ”Outstanding” enligt världens tuffaste miljöcertifieringssystem BREEAM.

Planlösning

Lokalerna i Torsplan är luftiga och öppna med mycket dagsljus. De två ljusgårdarna släpper in ljuset hela vägen in i byggnaden. Huset är mycket anpassningsbart med bland annat pelarlösa våningsplan och andra genomtänkta lösningar som ökar flexibiliteten. Till exempel finns alla ledningar gömda i innertaket. Armaturer och ledningar förs ner direkt till den individuella arbetsplatsen eller rummet, och flyttas lika lätt. Sprinklerhuvuden sitter på en ledad arm för att inte begränsa möjligheterna när det gäller väggplacering och planlösning. Det gör att varje kvadratmeter kan användas mycket effektivt.

Ytorna är lättmöblerade eftersom det inte finns några traditionella radiatorer. Husets energieffektiva system ger värme och kyla från taket. Innan du flyttar in i Torsplan utvecklas kontoret efter dina önskemål och behov i nära samarbete med oss. Processen kallar vi Future Office by NCC. Tillsammans arbetar vi systematiskt så att inga viktiga frågor faller mellan stolarna när ditt nya kontor ska utformas.

- Effektivt och lättplanerat
- Flyttbara väggar och pelarlösa våningsplan
- Ner till 10 kvm per arbetsplats
- Lätt möblerat, inga radiatorer
- Enkelt att omdisponera
- Ledningarna göms i innertaket
- Ledade sprinklerhuvuden möjliggör flexibel väggplacering
- Mycket dagsljus och rymd

Omgivning

Gå Torsgatan upp och du befinner dig strax bland Vasastans restauranger och butiker, gå norrut genom den nya Norrtullsparken och du är nära både Hagaparkens vackra natur och Brunnsvikens vatten. Granne till den andra etappen av Torsplan finns den första etappen av Torsplan redan färdigbyggd. Här finns caféet Coffehouse by George, hamburgerkedjan Max, restaurangen Liins Wok House och matbutiken Hemköp samt Systembolaget och Lloyds apotek.

I andra etappen av Torsplan planeras service och handel i två till tre plan. Butikerna blir en naturlig knutpunkt för boende, arbetande och besökare från Hagastaden och Vasastaden. En plats för möten och umgänge lika mycket som en plats för de vardagliga inköpen. Något som ger en pulserande nerv åt den här delen av staden. Och som underlättar vardagen för dig som arbetar här.

Kommunikationer

Nya och utbyggda kommunikationer gör det lätt att resa till och från Torsplan. SL utvecklar en tunnelbaneuppgång i själva Torsplan med entré från markplan och rulltrappor ned från parkeringsgaraget. Invigningen av den nya tunnelbanestationen sker år 2020.

En kort promenad tar dig till S:t Eriksplan. Därifrån går såväl tunnelbanans gröna linje som buss 4 med flera. Du kan också lätt promenera eller cykla till Karolinska sjukhuset och universitetsområdet. Likaså kan du gå och cykla till Roslagstull, Kungsholmen eller Odenplan. I direkt närhet av Torsplan finns E4, Solnavägen och S:t Eriksgatan.

- Tunnelbana S:t Eriksplan, 6 min
- Busshållplats 1 min
- Pendeltåg Citybanan station Odenplan, uppgång Vanadisplan, 4 min
- Stockholms Centralstation, 10 min med tunnelbanan
- Stockholm Arlanda Airport, 30 min med bil
- Bromma Stockholm Airport, 10 min med bil
- Väl utbyggda cykelbanor och gångstråk
- Garage, ca 200 platser
Essingeleden E4/E20 (och Norra länken), 1 min