Fagerstagatan 11

bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
Föregående Spela Stoppa Nästa

Information


Alla lediga lokaler från Lokal Direkt

ID: 294788

Företag:
Lokal Direkt
Hemsida:
http://www.lokaldirekt.se
Typ av lokal:
Kontor
Yta:
250 till 4800m²

Stad: Stockholm
Stadsdel: Lunda
Adress: Fagerstagatan 11

Kontaktuppgifter

Hanna Friman
0733-24 35 23
Maila mig

Extra

Share/Bookmark Dela faktabladet
Skriv ut
Spara som PDF

Stockholm, Lunda, 250 till 4800m²

Detta är en unik möjlighet för dig och ditt företag att sitta i en nästan helt egen byggnad om totalt 4 800 kvm. Byggnaden erbjuder stora ljusa kontorsytor med stor flexibilitet där ni kan välja om ni vill sitta i enskilda rum eller i öppet landskap. Byggnaden har flera entréer vilket ger möjlighet att skapa en tydlig extern- och intern del om så önskas. Det finns även möjlighet att driva en egen lunchrestaurang för de anställda vilket är en unik fördel för dig och ditt företag. Parkering finns att hyra i p-däck och det finns goda kommunikationer i området.

Omgivning

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Kommunikationer

Spånga pendeltågsstation ligger cirka tio minuters promenad bort. Med pendeln är du sedan inne i city på en kvart. Närmaste tunnelbana hittar du i Hjulsta Centrum. Flera bussar går genom området och tar dig snabbt och enkelt till och från de olika knutpunkterna. Med bil har du bra parkeringsmöjligheter och E18 alldeles i närheten, samt att du med Bergslagsvägen lätt når E4:an. Området kommer att få ett ännu mer attraktivt läge efter att Förbifart Stockholm blir verklighet.

Övrigt

Fastigheten är en kontorsbyggnad där bland annat skolor och stadsdelsförvaltning huserar. En byggnad full med liv och rörelse.